Şanlıurfa'da, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen 32 yaşındaki Mehmet E., para isteğine olumsuz yanıt veren ve kendisiyle aynı adı taşıyan babası 73 yaşındaki Mehmet E.'yi bıçaklayarak öldürdü.

Olay, gece geç saatlerde İpekyol Mahallesi 2353'üncü Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre işsiz olan Mehmet E., gece geç saatlerde geldiği evde babasından para istedi. Bu talebe olumsuz yanıt veren baba ile oğlu arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında öfkelenen Mehmet E., yanında bulunan bıçak ile babasını vücudunun değişik yerlerinden yaraladı. Ağır yaralanan ve kanlar içerisinde kalan Mehmet E., gürültü üzerine eve gelen komşularının çağırdığı ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Baba Mehmet E., acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Babasının ölümüne yol açan Mehmet E. ise olay sonrası polis tarafından gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Mehmet E., Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra 'Kasten adam öldürme' suçundan adliyeye sevk edildi.