Aydın'da merkezde meydana gelen olayda toplanan yardım paralarını çalmak için camiye giren hırsız, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Olay, dün öğleden sonra Aydın merkez Meşrutiyet Mahallesi'nde bulunan Muradiye Camisi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Muradiye Camisi"nin içerisinde şüpheli bir kişinin bulunduğu ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine geldi. Cami Müezzini A.Ö"nün yardımıyla camiye giren polisler, hırsızlık amacıyla camiye giren E.Ö. (18) isimli şüpheliyi içeride dolaşırken kıskıvrak yakaladı. Camini içerisinde yapılan aramada yardım için toplanan 50 YTL para ve cami müezzinine ait olduğu anlaşılan bir kol saatinin E.Ö. tarafından çalındığı tespit edildi.
Hırsızlık olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan zanlı ifadesi alınan zanlı adli makamlara sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.