Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yendiği Panathinaikos Superfoods karşısında. Sarı lacivertli ekibimiz, ilk maçta farklı yendiği rakibini ikinci karşılaşmada da mağlup ederek Dörtlü Final için büyük avantaj yakalamak istiyor. Başkent Atina'da 18 bin 310 seyirci önünde oynanan ilk maçı, ikinci yarıdaki etkili performansıyla 71-58 kazanan sarı-lacivertliler, 11 yıl sonra OAKA Arena'da galip gelen ilk Türk takımı oldu.
 
OAKA Arena'da oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak serinin ikinci maçı, beIN Sports 3'ten yayınlanacak. 
 
Obradovic'le çeyrek finalde maç kaybetmedi
Fenerbahçe, başantrenör Zeljko Obradovic yönetiminde THY Avrupa Ligi'nde play-off serilerinde çok iyi bir performans sergiliyor.
 
Sarı-lacivertlilerle Avrupa Ligi'nde 4. sezonunu geçiren Sırp başantrenör, takımını 3 kez play-off'lara taşıdı. Fenerbahçe, tecrübeli çalıştırıcıyla çıktığı 7 çeyrek final maçını da kayıpsız geçti.
 
Fenerbahçe, 2014-2015'te Maccabi'ye, 2015-2016'da da Real Madrid'e maç kaybetmeden serileri 3-0 kazanmıştı. Panathinaikos Superfoods'u ilk karşılaşmada yenen sarı-lacivertliler, son iki sezonda gerçekleştirdiği başarıyı tekrarlayarak müsabaka kaybetmeden Dörtlü Final'e yükselmeyi hedefliyor.
 
Panathinaikos play-off'ta 5 maçtır kazanamıyor