Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, partisinin Çorlu İlçe Teşkilatını ziyaret ettikten sonra yaklaşık 50 araçlık konvoyla geldiği Tekirdağ'da yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.
 
HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, seçim otobüsünden halkı selamladıktan sonra, Tekirdağ Gündoğdu Mahallesi'nde bulunan bir kahveyi ziyaret etti ve burada vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlara seslenen Pamukoğlu şunları söyledi: 
 
"Eşkiyaya denk örgütlenme yapacağız. Biz karakol kışla kullanmayacağız. Biz dağlarda serbest gezeceğiz. Bizim kimse nerede ne yapacağımızı bilmeyecek. Terör örgütü NATO ve ABD'den destek alıyor. Biz ABD'nin ve İsrail'in uyduları ile teröristleri bulmadık. Biz nereye gittiysek teröristler oradaydı. Operasyonu ben yönetirim sizleri de yanıma alırım ve bir yılda terör diye bir şey kalmadığını sizler de görüntülersiniz" dedi.
 
Halkla birlikte hareket ettiklerini ifade eden Pamukoğlu, HEPAR'ın adaylarının yüzde 60'ının 30 yaş altında olduğunu belirterek, "30- 40 araçlık bir konvoy hareket ediyoruz. Bunlar buranın insanları hepsi Tekirdağ plakalı. Bazıları gibi Diyarbakır'da miting yapıp da Adana'dan gelen araçlar yok bizde" dedi.
 
Bu arada konvoydaki 59 YK 139 plakalı otomobil, ana yola çıkan at arabasına çarptı. Kazada yaralanan olmazken, at arabası kullanılmaz hale geldi. Partililer at arabasının sahibine masrafını karşılayacaklarını söyledikten sonra konvoya dahil oldu.