15 Nisan"da içinde 3 kişinin bulunduğu bir arkadaşına ait otomobili kullanan Ökkeş Erdem, İnönü Caddesi"nde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kazada hafif yaralanan Erdem ve 3 arkadaşı, Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi"ne götürüldü. Başına dikiş atılan Erdem, tedavisi sonrası evine gittiğinde ikinci bir şok yaşadı.

KARİZMAM SARSILDI

Aynaya baktığında bıyığının sol tarafından makasla kesildiğini fark eden Erdem, sağ tarafı da kendisi keserek düzeltti. Çevresinde herkesin kendisini bıyığıyla tanıdığını belirten Erdem, “Herkes uzun bıyıklarım nedeniyle beni "Pala" diye çağırır. 30 yıldır kesmeyip, günlük bakımını yaptığım bıyığımın sol tarafı kaza sonucu yaralı gittiğim hastanede kesilmiş. Karizmam sarsıldı. Bıyığımın keyfi kesildiğini düşünüyorum. Dava açacağım. Sorumluların cezalandırılmalarını istiyorum. Bıyıklarım olmayınca kendimde büyük bir boşluk hissediyorum. Dışarı çıkamaz hale geldim. Bu durum benim çok zoruma gitti. Sorumlular hakkında dava açıp cezalandırılmalarını istiyorum” dedi.
Komşuları da Erdem"i bıyıklarıyla tanıdıklarını belirterek, bu olaydan sonra kendisini görünce çok şaşırdıklarını dile getirdi.

Milliyet