Kuşadası Belediyesi, Kuşadası Özürlüler Derneği ve İsolada Events Grup katkılarıyla gerçekleştirilecek yemekte Çoşkun Sabah sahne aldı.
Kuşadası Adakule Otel"de gerçekleştirilen ve tüm geliri Kuşadası Özürlüler Köyü"ne bağışlanan Kuşadası Özürlüler Köyü Projesi yardım yemeğine aralarında Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Ahmet Kireç, Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Dağlı, Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek, Kuşadası Özürlüler Derneği Başkanı Canan Güler ve CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Bal"ın da bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Gecenin açılışında konuşan Kuşadası Özürlüler Derneği Başkanı Canan Güler, Kuşadası Özürlüler Köyü"nün bitme aşamasına geldiğini ve taşınma işlemine başladıklarını ve Ekim ayından itibaren resmen yeni tesislerde faaliyete başlayacaklarını belirterek, katkı sağlayan tüm kişi ve kurumları teşekkür etti.
Kuşadası Belediye Başkan Vekili Ahmet Kireç de, Kuşadası Özürlüler Derneği"nin büyük ve özverili bir çalışma ile Özürlüler Köyü projesini tamamlama aşamasına getirdiğini belirterek, yapılan çalışmanın alkışlanacak ve destek verilecek bir girişim olduğunu söyledi. Kireç, Kuşadası Belediyesi olarak Özürlüler Derneği"nin her zaman arkasında olacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini kaydetti.
Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen ise, özürlülere destek olan herkesin çok önemli bir görevi yerine getirdiğini ancak özürlülerin eğitimi için zaman ve çaba harcayanların çok yüce bir görev yaptığını belirterek, Kuşadası Özürlüler Derneği başkan ve yöneticilerinin ayakta alkışlanması gerektiğini kaydetti.
Konuşmaların ardından yardım yemeğine ve Özürlüler Derneği"ne katkıda bulunanlara plaketleri verildi. Daha sonra ise antik bir halı özürlüler köyüne yardım amacıyla açık artırmaya çıkarıldı. Kuşadalı bir turizmci 2 bin 200 TL ödeyerek antik halıyı satın aldı.
Gecenin son bölümünde ise ünlü sanatçı Çoşkun Sabah sahne aldı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan ünlü sanatçı, davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Kuşadası"nın kendisi için ayrı bir anlam ve önem taşıdığını belirten sanatçı, yoğun istek üzerine Kuşadası isimli şarkısını iki kez seslendirmek zorunda kaldı.