Konut satın alarak Kuşadası'na yerleşen ve kendilerini bir Kuşadalı gibi gören İngiliz uyruklular, bitme aşamasına gelen Özürlüler Köyü yararına gece düzenledi. “ 60"lı Yıllar “ ismiyle düzenlenen geceden elde edilen gelir, inşaatı devam eden Kuşadası Özürlüler Köyü'ne bağışlanacak.
Görele Turizm bünyesinde kurulu bulunan ve çoğunluğunu Kuşadası'na yerleşen İngilizlerin oluşturduğu Anglo Turkish Club tarafından Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Tur Otel'de gerçekleştirilen “ 60"lı Yıllar “ isimli geceye Kuşadası Özürlüler Derneği yetkilileri ile 50"ye yakın Kuşadası'nda yaşayan İngiliz katıldı.
Özürlülere yardım toplamak amacıyla gerçekleştirilen ve 1960"lı yılların canlandırıldığı eğlence dolu gecede Kuşadası'nda yaşayan ve Anglo Turkish Club'ün üyesi olan yabancı uyruklular adeta kılıktan kılığa girdi. Çeşitli kostümler giyen, peruklar takan ve 1960"lı yılları yeniden yaşayan yabancı uyruklular şarkı yarışmaları düzenledi, ünlülerin taklitlerini gerçekleştirdi ve danslar yaptı. Bir yandan da çekilişler ile yardım miktarının artması için çalıştı. Bu eğlenceli geceden elde edilen 3 bin YTL, inşaatı bitmek üzere olan Özürlüler Köyü'nün çevre düzenlemesinin yapımında kullanılmak üzere Anglo Turkish Club Komite Başkanı Roben Wilkinson tarafından Kuşadası Özürlüler Derneği"ne teslim edilecek.
Anglo Turkish Club'ü bünyesinde barındıran Görele Turizm'in sahibi Hüseyin Kahveci ile Anglo Turkish Club'ün İngiliz uyruklu Komite Başkanı Rebon Wilkinson, Kuşadası'nda yaşayan yabancıların hiçbir uyum sorunu çekmeden Kuşadası'nın sorunlarına ve ihtiyaçlarına ortak olmaya çalıştığını belirterek, beklenenin üzerinde bir katılım sağlandığını ve elde edilen 3 bin YTL geliri bitme aşamasındaki Özürlüler Köyü'nün ihtiyaçlarında kullanmak üzere teslim edeceklerini belirtti.