Drama öğretmeni Betül Acar Duyar'ın katkısı ile Kuşadası Kütüphane Salonu'nda sahnelenen "Büyülü Orman" isimli oyunda rol alan tüm oyuncuların özürlü çocuklar ve gençlerden oluşması dikkat çekti. Büyük ilgi gören oyunu başarılı bir şekilde sahneleyen özürlüler, izleyenler tarafından ayakta alkışlanırken, zaman zamanda duygulu anlar yaşandı
Kuşadası Özürlüler Derneği Başkanı Canan Güler, tiyatro oyununa gösterilen ilginin kendisini duygulandırdığını belirterek, buradan gelen gelir ile yapımına devam edilen Özürlüler Köyü için kullanılacağını söyledi. Özürlülerin sahnelediği oyunu yazan ve yöneten Betül Acar Duyar ise, başarılı bir performans sergileyen özürlü gençlerin ayakta alkışlanması gerektiğini, böylesine anlamla bir etkinliğin içinde bulunmaktan gurur duyduğunu söyledi.
Kuşadası Özürlüler Derneği'ne üye öğrenciler Burcu Kocabıçak ve Merve Aslan da, 12 yıldır Kuşadası Özürlüler Derneği'nde eğitim gördüklerini kaydederek, ''Burada çok güzel arkadaşlıklar kuruyoruz. Derslerin yanı sıra tiyatro oyunu gibi eğlenceli çalışmalar da yapıyoruz'' dediler.