Herkes davetli olmasına ve çok sayıda davetiye gönderilmesine rağmen katılımın az olmasından dolayı özürlü vatandaşlar hayal kırıklığına uğradı.
Özürlü vatandaşların birbirleri ile tanışmasını ve dayanışmasını sağlamak amacıyla düzenlenen toplantıya, Kaymakam Suat Dervişoğlu, Emniyet Amiri Muharrem Çiftçi, Demokrat Oarti İlçe Başkanı Erdinç Bosnalı, Menderes Spor Kulübü Başkanı Nihat Engin, Ufuk Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri, özürlü vatandaşlar ve aileleri katıldı. Özürlü Hakları ve Özürlüleri Destekleme Derneği Genel Başkanı Ali Narin yaptığı açıklamada, toplantının amacı dayanışma, tanıtım ve derneğin faaliyetleri hakkında bilgi vermek olduğunu belirterek, “Özürlü vatandaşların ikinci sınıf vatandaş olarak görüldüğünü, özürlülere saygı, onlara yaşama sevinci verir. Hiçbir engel, kafalardaki ön yargıdan daha büyük değildir. Biz bu ön yargıyı yıkmak için burada toplandık” dedi.
Kaymakam Suat Dervişoğlu özürlüleri yalnız bırakmayarak yaptığı konuşmada, “İstihdam yönelik proje yapılması halinde destek vereceğini” söyledi.