Aydın Şoförler Odası ve S.S. Aydın Şoförler Otomobilciler Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Aydın Belediye Meclis üyesi Semih Özmeriç ve Seher Özmeriç’in çiftinin oğulları Mehmet Ege, düzenlenen törenle erkekliğe ilk adımını attı. Mehmet Ege, Aydın Şoförler Odası Düğün Salonu’nda düzenlenen cemiyette mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan sevdiklerini babası Semih Özmeriç, annesi Seher ve ablası Deniz ile birlikte kapıda karşıladı.

Gün boyu devam eden Mehmet Ege’nin sünnet düğününe katılanlara çeşitli ikramlarda bulunulurken; akşam düzenlenen eğlencece Özmeriç ailesi ve yakınları gönüllerinde eğlendi. Yoğun bir katılımın olduğu törende geç saatlere kadar Mehmet Ege’nin erkekliğe ilk adımını atması kutlandı.

Törene AK Parti Aydın Milletvekili Memet Erdem, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hulusi Akşit, Aydın ve Muğla İlleri Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Necip Saraç, Türkiye Şoförler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi-Nazilli Şoförler Odası Başkanı Seyfi Çalışkan, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, oda başkanları, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle çok sayıda davetli katıldı. Törene programları nedeniyle katılamayan AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş ve MHP’li eski vekil Recep Taner telgraf göndererek Özmeriç ailesinin sevinçlerine ortak oldu.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg