Aymas Oto Galericiler Sitesi ve Kurtuluş Semt Pazarı’nda esnaflar ve alışverişe çıkan vatandaşlarla hem sohbet eden Ömer özmen, Has Parti’yi tanıttı. 7 aylık bir parti olduklarını ifade eden Özmen, ”Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş’un tanınma oranı ile partimiz Has Parti’nin tanınma oranı yavaş yavaş örtüşmek üzere,bu seçim bizim için çok önemli,ilk seçimimiz ve gerçek bir sürpriz yapacağımıza inanıyoruz”dedi.
Birçok vatandaştan da Numan Kurtulmuş’un hem üslubunun hem de siyaset tarzının beğenildiği yönünde izlenimler aldıklarını ifade eden Özmen, bundan sonraki sürecin partisinin Has Parti, Başbakanının da Numan Kurtulmuş olduğu yönünde toplumda da bir kabul olduğunu ifade etti.
Aydın programının ardından akşam saatlerinde Has Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen programda Germencik ilçesine bağlı Turanlar köyünde vatandaşa hitap eden Özmen, “Has Parti’yi kurulduğu günden bu yana iktidara hazırlıyoruz. Seçim beyannamemizde Türkiye’nin tüm sıkıntılarına ilişkin çözüm önerileri bulunuyor” şeklinde konuştu.

03.20110531173203.jpg