AYDINPOST HABER SERVİSİ/Hatice Karaarslan-Özlem Yücel, yaşadığı polemiklerle ilgili olarak, “Antalya evindeydim. Evler arasında kıyafet tarzım çok konuşuldu. Olay olmaya başladı. Sürekli 2 hafta üst üste 1. olduk. En çok izlenen en çok reytingi toplayan ev 1. olacaktı. Antalya’da bir alışveriş merkezindeydi. 45 metrekarelik bir ev. Kıyafetlerimle çok tepki aldım. Ama ben normal yaşantımda evimde de böyleyim. Ben doğal davrandım. Diğer evler çok tepki gösterdiler. Biz onun gibi olamadığımız için onlar her hafta 1. oluyor dendi. Yarışmanın formatı değişti. İnternet üzerinden oylamayla derece belirlenmeye başlandı. Daha da zorlaşmaya başladı. Böyleyken bile biz 1. olduk. Yani insanlar bizi sevdiklerini göstermiş oldular. Frame benim için bir dönüm noktası oldu. Tüm gazetelerde, televizyon programlarında yani magazin gündemindeyim ben. Hoş bir şey değil, bilerek yapmadım kesinlikle. Mesela bize bir görev verildi. Bir saksı sürekli 1 saatte bir su dökeceksin. Ben onu 120 dakika taşıdım. Artık vücudum uyuştu tabii. Su doldukça tepemden aşağı su akmaya başladı. Tam o sırada saksı elimden düşecekti. Çok da iyi bir puanı vardı. Saksıyı tam arkadaşıma verecekken elbisem toplanmış. Toplanınca da tangam görünmüş. İnsanlar elbisemi kendim çektiğini düşünmüşler” dedi.
23.20110505163501.jpg
Ayrıca ayrılma gerekçesi olarak da, “ Diğer evlerden bir kız sürekli bana laf atıyor. Sürekli hareket etmeler. O çakma falan… Bende muhatap olmuyorum. Ama her kadının bir patlama noktası vardır. Tamam, birbirimize laf atarız ama dış görünüşümüzle ilgili bir şey söylemek olmaz. Kız bana 70 milyonun önünde kafana çöp poşeti geçirmek gerekli, dedi. Her yer kamera bir şey de söyleyemiyorsun. Tam 1. olduğumuz açıklanacak, ben çıkmak istediğimi söyledim. Böyle sokak kadını gibi birileriyle aynı yarışmada bulunamazdım. Programın sunucuları çok ısrar etti, kalmam için. Frame’i tanıtan bizdik. Çok büyük bir reyting düşüşü yaşandı. Biz evden çıkarken de tüm Antalya kapıdaydı. İnsanlara kendimizi çok sevdirmiştik. Evet ben seksi bir kişilik yansıttım. Beni türbanlılar da izledi. Seksi bir kişiliğim olabilir, benim tarzım bu. Orda oynamayan içi dışı tek olan bendim. Bilerek hiç bir şey yapmadım. Kazayla oldu. Frikikle 1. olduğumuzu sanmıyorum” şeklinde konuştu.
Bu durumdan çok rahatsızlık duyduğunu belirten Yücel, şimdi de çeşitli yarışma ve programlardan teklifler aldığını, bunları değerlendireceğini belirtti.