Ankaragücü"ndeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Özgür Çek, kulübün durumuna göre serbest kalması durumunda, Fenerbahçe"den gelebilecek bir teklife evet diyeceğini söyledi.

Fenerbahçe altyapısından yetişen Özer"in transferi sırasında Ankaraspor"a bedelsiz verilen, sonrasında ise Ankaragücü"ne geçen genç orta saha oyuncusu, Fenerbahçe A Takımı"na yükselmesine karşın çok fazla forma şansı bulamamıştı.

SERBEST KALIRSAM, FENERBAHÇE"DE İSTERSE NEDEN OLMASIN?

Radyospor"da Özgür Sancar"la Haber Özel Programı"nda konuşan Özgür, “Fenerbahçe"nin gündeminde olduğumun söylenmesi beni mutlu ediyor, bana gurur veriyor. Şu anda Ankaragücü"nün futbolcusuyum. Eğer serbest kalırsam, menajerime gelen tekliflerde Fenerbahçe yer alırsa tabii ki olur; neden olmasın?” diye konuştu.

KRİZİN AŞILMASINI UMUYORUZ

Ankaragücü"ndeki krizin aşılmasını umduğunu belirten Özgür, “Ankaragücü"nde sıkıntılı süreç yaşanmamış olsaydı, eminim ki 21 puanda değil, 27-28 puanda olurduk. Bu yaşadığımız olaylar bizi çok kötü etkiledi; ama buna rağmen mücadelemizi sürdürdük. Çok kaliteli bir ekibiz. Şu içerisinden bulunduğumuz durumda ağabeylerimden profesyonellik adına öğrendiğim çok önemli şeyler oldu. Zor bir durumdayız; ama biz bunu başkanımızla aşacağımızı düşünüyoruz” dedi.

BAŞKANIMIZIN BU DURUMUN ÜSTESİNDEN GELECEĞİNİ İNANIYORUZ

Serbest kalma olasılığına değinen Özgür Çek, “Alacaklarımızla ilgili Federasyon bir başvurumuz var. Ancak, başkanımızın bu durumun üstesinden geleceğini düşünüyoruz; düşündüğümüz gibi olmazsa zaten serbest kalıyoruz; sonrasında gelecek teklifleri de değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

ŞANS VERİLİRSE HER YERDE BAŞARILI OLURUM

Genç futbolcu, gerekli şansın verilmesi durumunda her takımda başarılı olacağına inandığını ifade eden genç orta saha oyuncusu “Yeteneklerimi göstermem için forma şansı bulmam gerekiyordu ki bunu Ankaragücü"nde teknik direktörüm Ümit Özat sağladı. 19 yaşında olmama rağmen bana güvendi. Ben de elimden geleni yaptım. Forma şansı verildiği taktirde her yerde başarılı olurum” dedi.

Radyospor