Demirkıran"ı makamında kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar, Aydın sınırlarını aşıp Türkiye"de dereceler yapan Lider Eğitim Kurumlarına teşekkür etti.
Bilgi ve iletişim çağını yaşadığımız günümüzde gerek örgün ve gerekse yaygın eğitimin öneminin daha çok anlaşıldığını belirten Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar “Ülkeler, her alanda eğitilmiş insan güçleri ölçüsünde söz sahibi olmaktadır. İlimizin ÖSS ve SBS"de diğer iller arasında yakalamış olduğu başarılarının yanı sıra; ülkemiz genelinde yapılan 2010 yılı KPSS sınavları ile Açık Öğretim Fakültesi sınavları ile ön plana çıkmıştır. Bu sınavlara katılan öğrencilerimizin ve gençlerimizin Türkiye genelinde göstermiş oldukları başarılar ilimizin diğer iller arasında eğitim kalitesini ve gençlerimize verdiğimiz önemi belirlemektedir. Ülkemiz genelinde yapılan 2010 yılı KPSS sınavları ile Açık Öğretim Fakültesi sınavlarına katılan öğrencilere Lider Eğitim Kurumu"nun yapmış olduğu gayretli ve özverili çalışmalardan ve Türkiye genelinde göstermiş olduğu üstün başarıdan kurumumuz adına şahsınıza ve kurumunuzda çalışan tüm personelinize teşekkürlerimi sunar, üstün başarılarınızın devamını dilerim” diye konuştu.
Özel Tek Lider Eğitim Kurumları Aydın Şube Müdürü Sevil Demirkıran, Aydın Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar"ı kurumu adına, göstermiş olduğu nezaketten ötürü çok memnun olduklarını belirterek teşekkürlerini iletti. Daha önceki eğitim sürecinde de Aydın Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar"ın kendilerine çok duyarlı davrandıklarını belirten Demirkıran “Başarılarımızda Milli Eğitim"in katkıları göz ardı edilemez. Aydın"ı başarılar ile anmak daimi görevimiz olacaktır” dedi.