Şenliğe Vali Yardımcısı Serdar Cevheroğlu, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Lions Dernekleri 188-R Yönetim Çevresi Federasyonu yöneticileri katıldılar.
Aydın Gazipaşa İlköğretim Okulu, Dr. Fevzi Mürüvvet Uğurluoğlu İlköğretim Okulu, Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu, Halide Hatun İlköğretim Okulu, Ticaret Odası İlköğretim Okulu, Nahit Menteşe İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu ve İş Okulu, Hacı Hüseyin Arslan Eğitim Uygulama Okulu, Söke Nebahat Alpan İlköğretim Okulu, Nazilli İlköğretim Okulu ve İş Okulu, Nazilli Müşerref Gündoğdu İlköğretim Okulu, Söke Kıryarlar Eğitim Uygulama Okullarından 90 öğrencinin katıldığı şenlikte 50, 75 ve 100 metre atletizm müsabakaları yapıldı.
Kız ve erkek öğrencilerin ayrı kategorilerde yarıştığı müsabakalarda ilk 3"e giren öğrencilere madalya ve katılım belgelerini Vali Yardımcısı Serdar Cevheroğlu ile Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu verdi.
Etkinliğe katılan ilköğretim öğrencileri Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"na yoğun ilgi gösterirken Başkan Çerçioğlu da mesire alanında bulunan vatandaşları masalarında ziyaret ederek dertlerini dinledi.
Başkan Çerçioğlu, geleneksel hale getirilen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Şenliği organizasyonunu gerçekleştiren Lions kulübü yöneticilerine teşekkür ederken, “Burada önemli olan üstün gayret göstererek başarı elde eden çocuklarımız kadar, bu çocuklarımızın bir araya getirilmesini sağlayan bir etkinlik düzenlenmesidir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.