Aydın İl Özel İdaresi imkanları ile Aydın"da görev yapan basın mensuplarının toplu haber takiplerinde kullanması amacıyla yeni araç tahsis edildi. Yeni araç düzenlenen törenle Aydın Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü"nde ulaştırma görevlisi olarak çalışan Muhittin Çetin"e teslim edildi.
Aydın İl genel Meclisi toplantısı öncesi gerçekleştirilen araç teslim törenine Vali Mustafa Malay, Aydın İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Hakkı Eser, İl Genel Meclisi üyeleri ve basın mensupları katıldı.
Aydın"daki basın mensuplarının çalışmalarını takdirle izlediğini belirten Vali Mustafa Malay, özellikle yaz günleri bakan takibi ve değişik aktivitelerde Valiliğin eski aracı ile basın mensuplarının ulaşımda ciddi sıkıntılar yaşadığının farkında olduğunu kaydeden Vali Mustafa Malay, yeni araçla bu sıkıntının yaşanmayacağını belirterek basın mensuplarına “Güle güle kullanın” temennisinde bulundu.
Aydın"da halkın sorunlarının yanında değişik dernek ve kurumların da sorunlarının çözülmesi konusunda İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi olarak gayret gösterdiklerini belirten Aydın İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Hakkı Eser, basın mensuplarının araç sorununu da çözmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Yeni aracı test eden Aydın Valisi Mustafa Malay, hız yapılmaması konusunda da uyarılarda bulundu. Vali Malay ve İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Hakkı Eser, basına tahsis edilen yeni aracın fiyatı konusunda açıklama yapmadılar.