Aydın İl Özel İdaresi tarafından, 2011 yılında yapılan çalışmaların yer aldığı faaliyet raporu Özel İdare İl Genel Meclis salonunda görüşüldü. 150 sayfadan oluşan Faaliyet Raporu, oturum öncesi İl Genel Meclisi Başkanı ve üyelerine dağıtıldı.
2011 yılında stratejik planda öngörülen hedef ve projelere ulaşılmasına yönelik önemli bir aşamayı daha geride bıraktıklarını dile getiren Aydın İl Özel İdare Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, İl Genel Meclisi başta olmak üzere Özel İdare tüm karar ve icra organları ile paydaş kurumların, yani meclisin takdirleriyle, kendilerine bütçe verilen diğer kurumların birlikte çalışarak ulaştığı başarı, gelecek dönemleri de ışık tutacak mahiyette olduğunu söyledi. Aydın’ın hizmet ve yatırım bazında beklentilerin ve bu anlamda üzerlerinde düşen görevlerin bilincinde olduklarını dikkat çeken Aktemur, “Mevcut bütçe olanaklarının insan ve makine-teçhizat kaynaklarının en verimli şekilde kullanılarak hizmete dönüştürülmesi her zaman temel yaklaşımımız olmuştur.
Eğitim, sağlık, tarım ve ulaşım sektörleri başta olmak üzere, kurumumuzun öz kaynakları ile doğrudan gerçekleştirilen projeler ile birlikte, dış paydaşımız olan kurumlara sağlanan ödenek destekleri ile hayata geçirilerek, halkımızın istifadesine sunulan tüm hizmet ve yatırımların, Aydın İli'nin markalaşması, yaşam standardı ve kalkınmışlık düzeyi olarak hak ettiği noktaya ulaşmasına yönelik gayret ve çalışmalarımızın, artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.
Faaliyet raporunun okunmasının ardından mecliste oylamaya geçildi. Rapor oy birliğiyle kabul edildi. Oylamanın ardından, kısa bir konuşma yapan ve vatandaşlara hizmetin önemine değinen İl Genel Meclis Başkanı Hayri Güleç, Özel İdare çalışmalarının her alanda ve her geçen gün artarak devam edeceğini, köye ve köylüye hizmetle birlikte İl Genel Meclisinin çalışmalarının da süreceğini belirtti.