Söke’de sivil toplum örgütleri Eğitim-Sen, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Sağlık Emekçileri Sendikası (SES), Büro Emekçileri Sendikası (BES), DİSK Tekstil-İş Sendikası, Alevi Kültür Derneği’nden oluşan Kültür Sanat ve Emek Platformu temsilcileri Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ile bir araya geldi. Toplantıda Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna ve CHP’li Belediye Meclis Üyesi Nimet İncedal’da bulundu.
Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda Söke Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgi veren Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi; ilçedeki tüm sivil toplum örgütlerini ve yaptıkları çalışmaları önemsediklerini söyledi. İlçedeki dernekler ve sivil toplum örgütlerine ellerinden gelen desteği vermeye gayret ettiklerini belirten Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi; “Kent Konseyi çalışmalarını bu yüzden önemsiyoruz. Çünkü Kent Konseyi içinde tüm sivil toplum örgütleri ile kurum ve kuruluşlar yer alıyor. İlk dönemimizde gerçekleştirdiğimiz Nazım İmar Planları çalışmalarına o dönem Kent Konseyi toplantılarına katılan sivil toplum örgütü ve kuruluşların büyük katkısı oldu” dedi.
Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi önümüzdeki süreçte Söke belediyesi’nin gündeminde olan Boynak İçme Suyu Nakil Hattı, Aydın Caddesi Kentsel Yenileme, Katı Atık Entegre Tesisi projeleri başta olmak üzere çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Söke Kültür Sanat ve Emek Platformu bileşeni sivil toplum örgütlerinin temsilcileri Söke Belediyesi’ne yaptıkları çalışmalarda verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederlerken; projeler ve ilçenin çeşitli sorunları ile ilgili konuları Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi’ye ilettiler. Toplantıların ayda bir kez yapılması gündeme gelirken, Başkan ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri bundan böyle ayda bir kez toplantı ile bir araya gelecek.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg