Söke Hilmi Fırat Huzur Evi sakinlerine verdiği iftar yemeğinde Başkan Özekmekçi yaptığı konuşmada; huzur evi yaşlılarına bundan sonraki yaşamlarında sağlıklı ömür geçirmelerini diledi.

Geçtiğimiz günlerde huzur evinde düzenlenen iftar yemeğine konuk olan Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ve eşi Zümrüt Özekmekçi huzur evi sakinlerine yönelik iftar yemeği verdi. Söke-Bel Belediye Sosyal Tesislerinde verilen iftar yemeğine Belediye Başkan Yardımcıları Enver Helvacı ve Levent Tuna, Belediye Meclis Üyeleri Nimet İncedal, İbrahim Muslu, Mehmet Ünsal Bakar, Engin Yıldız ve Bülent Önal’da katılırken; Başkan Özekmekçi ve eşi iftar yemeğine katılan tüm yaşlıların ellerini öpüp gönüllerini aldı.

Huzur Evi İkinci Baharı Yaşatma Derneği Başkanı Dilek Yavuzyılmaz, Huzur Evi Müdürü Hülya Kurtay ve Huzur evi sakinleri Başkan Özekmekçi’ye çiçek vererek, ev sahipliğini nedeniyle teşekkür etti. Kendisine takdim edilen çiçeğin bu güne kadar aldığı en anlamlı çiçek olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi; “Bundan sonraki yaşamlarınızda sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png