30 Mart yerel seçimlerinin ardından kurulan 5 beldeyi ve 56 köyü içine kapsayan Efeler Belediyesi’nin Başkanı Mesut Özakcan, Yılmazköy Mahallesi’nde yaptığı konuşmada, “İçiçe ve elele olacağız. Hizmetlerimizi hep birlikte yapacağız” dedi. 

Mahalle kahvesinde konuşma yapan Özakcan, Yılmazköy’ün kendi yüreğinde ayrı yeri olduğunu söyledi. En büyük desteği, katkıyı ve gücü Yılmazköy’den ve seçmenlerden aldığını ifade eden Özakcan, “Sizlere müteşekkirim. Aydın,bilindiği gibi büyükşehir oldu. Sıfırdan bir belediye olan Efeler Belediyesi’nin ilk başkanı olmak bana nasip oldu. Büyük bir sorumluluğumuz var. Sizlerle, iç içe ve elele olacağız. Hizmetlerimizi hep birlikte yapacağız” dedi.

Aydın Belediyesi’nin eski binasını yeniden tefriş ettiklerini anlatan Özakcan şunları söyledi: “Adım adım ilerleyerek, sorunlarınıza çözüm bulacağız. İmkanlarımız doğrultusunda hizmetleri getireceğiz. Muhtarımızdan sorunlarınızı öğrendik, isteklerini not ettik. Hepinize verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum”
Özakcan, Mahalle Muhtarı Şahin Can ile görüşerek Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Süne ve Derya Tıkır’a istek ve sorunları not aldırdı.