Devriye görevi yapan jandarma ekipleri, 20 Aralık 2010’da daha önce köy statüsündeyken merkez Çukurova ilçesine bağlanan Topalak Mahallesi yakınındaki ormanlık alanda ıslak kağıda sarılı kız çocuklarına ait çıplak fotoğraflar buldu.

Yapılan çalışma sonucu, bu fotoğrafların şu anda 20 yaşında olan S.D. ile 24 yaşında olan N.D.’ye ait olduğu anlaşıldı. Jandarmanın bulduğu kız kardeşler, fotoğrafları 12 yıl önce babalarından boşanan anneleri Fahriye T.’nin zaman zaman para karşılığında birlikte olduğu ve kendilerini de birlikte olmaya zorladığı 62 yaşındaki Kemal A.’nın çektiğini söyledi.

KENDİ İLİŞKİLERİNİ KIZLARINA İZLETTİRMİŞ
Kızlardan S.D., Kemal A.’nın her fotoğraf karesi karşılığında annelerine çeyrek altın verdiğini anlattı. Kızlar, annelerinin başka erkeklerle ilişki anının zorla kendilerine seyrettirildiğini de öne sürdü. Bu iddialar üzerine, 28 Ocak 2011’de tutuklanan anne Fahriye T. ile kızlarla ilişkiye girdiği ve fotoğraflarını çektiği iddia edilen Kemal A. hakkında Adana 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

Fahriye T.’nin ’çocuğun nitelikli cinsel istismarı, çocukları fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak ve aracılık ettirmek’ suçlarından toplam 90 yıla kadar, Kemal A.’nın ise ’çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan 30 yıla kadar hapsi istendi.

"ANNEM BİZİ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ"
Tanık olarak dinlenen kızlardan S.D. ise, fotoğrafların annesinin de bulunduğu bir ortamda sanık Kemal A. tarafından çekildiğini öne sürerek şöyle dedi: "Annem bizi ölümle tehdit ettiği için kimseye söylemedik. Babamın olmadığı zamanlarda sanık Kemal A.’yı eve alıyordu. Bize kendisini Bekir olarak tanıtmıştı. Kemal A. ile annem, benim ve kardeşimin yanında cinsel ilişkiye girip, bize de seyrettirdiği gibi giysilerimizi de çıkartıyordu."

Kızlardan N.D. de "Annem sanık Kemal A. ile ilişkileri sırasında ’İzleyin ve öğrenin’ diye bizi de yanlarında bulunduruyordu. Ben de sanıklardan şikayetçiyim" diye konuştu.

Tanık olarak dinlenen Fahriye T.’nin eski eşi H.D. de çocuklarının çıplak fotoğrafını çektiğini öğrendikten sonra kızlarını annesiyle görüştürmediğini söyledi. Mahkeme heyeti, Fahriye T.’yi 2 kızını ’fuhuşa teşvik’ suçundan 9 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı.

Tutuksuz sanık Kemal A. ve Fahriye T. ’çocuğun cinsel istismarı’ suçundan dolayı zaman aşımından ceza almaktan kurtuldu.