ADAPAZARI'nda öz kızına 9 yaşından itibaren 5 yıl boyunca cinsel tacizde bulunup tecavüz eden ve bir erkek çocuk dünyaya getirmesine neden olan 32 yaşındaki baba M.Ş., yargılandığı mahkemece 23 yıl 5 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Sakarya'da büyük infial uyandıran olay 2 yıl önce 14 yaşındaki M.Ş.'nin komşularının polise başvurması üzerine ortaya çıktı. Polisin Cumhuriyet Savcısına bilgi vermesinden sonra Sakarya Çocuk ve Doğumevi'nde yapılan doktor muayenesinde, 17 haftalık hamile olduğu anlaşıldı. Poliste ifade veren M.Ş. 9 yaşından itibaren babasının kendisine cinsel tacizde bulunduğunu, daha sonra da defalarca tecavüz ettiğini, kimseye söylememesi için de kendisini `arabanın arkasına bağlayıp sürükleyerek öldürmekle' tehdit ettiğini söyledi. M.Ş. olayın ortaya çıkmasından sonra Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü tarafından koruma altına alınarak başka bir ile gönderildi. M.Ş. koruma altındayken dünyaya getirdiği erkek bebeği de görmek istemeyince, bebek de kurum tarafından koruma altına alındı.

Olayın ortaya çıkmasının ardından tutuklanan baba, yargılandığı Sakarya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğunu, alkol ve uyuşturucu aldığı sırada kızına tecavüz ettiğini söyledi. Mahkemede ifade veren eşi R.Ş. de kocasından şikayetçi oldu. Mahkeme, babayı 23 yıl 5 ay 7 gün hapis cezasına çarptırdı.

Vatan