Alman Bild gazetesinde yer alan bir habere göre, Almanya'nın Heidelberg kentinde yaşayan 18 yaşındaki bir genç kız, öz babasını ömrü boyunca hiç görmemişti. Afrika kökenli babası o doğmadan annesini terk ederek ülkesi Güney Afrika'ya yerleşmişti. Genç kız internetin de yardımıyla öz babasının peşine düştü. Onu tanımak için yanıp tutuşuyordu. Sonunda bu hayali gerçekleşti. Babasının Güney Afrika'nın Kapstadt kentinde yaşadığını öğrendi. İnternet üzerinden öz babasıyla iletişim kuran genç kız, geçen şubat ayında Kapstadt'a giderek onu ziyaret etti. Ancak burada iğrenç bir tuzağa düştüğünü anlayınca iş işten çoktan geçmişti.

Öz kızına önce cinsel tacizde bulunan sapık baba, direnişle karşılaşınca bıçak zoruyla tecavüz etti. Kızının kaçmasını önlemek için eve kapatan sapık baba, defalarca tecavüzde bulundu. Arkadaşlarına mektup yazarak "seks köleliğinden" kurtulan genç kız, babasından şikayetçi oldu.

Sapık baba şu anda Güney Afrika'nın Kapstadt kentinde yargılanıyor.

DÜNYADAN KISA KISA...

GÜNEŞTE İNANILMAZ PATLAMA
Rusya'nın "Koronas-Foton" uydusunun "Tesis" gözlemevi Güneş'te 4 Temmuzda son bir yılın en büyük patlamasını tespit etti. Ria Novosti haber ajansına göre, 2008 yılı mart ayından bu yana Güneş'te meydana gelen en büyük patlama 11 dakika sürdü. Patlama sonucunda yayılan röntgen ışınlarının GOES ölçeğine göre C 2,7 şiddetinde olduğu bildirildi.

KİLİSENİN BAĞIŞ KUTUSUNDAN SERVET ÇIKTI
Kanada'da bir kilisenin bağış kutusuna değersiz olduğu düşüncesiyle bırakılan iki tablo, açık artırmada toplam 159 bin 100 Kanada Dolarına (212 bin TL) satıldı. Satış, halkın bağışladığı kullanılmış giyecek, süs, ev ve iş eşyalarını temizleyip bakımdan geçirdikten sonra kendisine ait satış noktalarında çok ucuz fiyatlara satan Goodwill Kilisesi'nin Toronto;nun Dundas Caddesi'ndeki biriminde bayram havası yaşanmasına neden oldu.

SARKOZY'İ DOLANDIRANLAR YARGILANIYOR
Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin banka hesaplarından para çalan 8 kişinin duruşması, Paris yakınlarındaki Nanterre kasabası adliyesinde bugün başladı. Savcının, üçü tutuklu, beşi tutuksuz yargılanan kişiler hakkında, Sarkozy'nin banka hesabından para çalmak suçundan 10 yıl hapis ve 1 milyon avroya kadar para cezası talep edilmesi bekleniyor. - hürriyet