Takıma yeniden çağrılan iki futbolcu dün akşamdan itibaren takımla birlikte idmana başladı.
Mutlu ve Baha"nın affedilmesiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Basın Sözcüsü Nurettin Özkat, bu iki oyuncunun tekrar takıma kazandırılmak istediklerini söyledi. Olumlu tavırlarından dolayı oyuncuların yeniden takıma çağrıldığını belirten Özkat, “Yaklaşık 2 hafta önce Baha, Mutlu ve Fırat"ı takım içerisindeki olumsuz davranışlarından dolayı yönetim olarak süresiz kadro dışı bırakmıştık. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Baha ve Fırat"la yaptığımız görüşmelerden sonra Baha tekrar takıma alındı. Süresi kadro dışı bıraktığımız Fırat"la ise sezon sonuna kalmadan sözleşmemizi karşılıklı olarak feshedeceğiz. Öte yandan kaleci Mutlu"da ikili görüşmelerin ardından affedilerek tekrar takımla çalışmaya başladı. Dün akşam her iki futbolcumuz da takımla birlikte idmana başladı” dedi.
Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Özbağcı da, hafta sonunda evinde oynanacak olan M. Kemalpaşa maçı hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini ifade ederek, “Bu maça tekrar geri kazandığımız tecrübeli iki futbolcumuzla birlikte çıkacağız. İnşallah Fırat"ta takıma döner. İki haftadır deplasmanda oynadığımız ve çok önemli iki puan aldığımız maçların ardından kendi evimizde M. Kemalpaşaspor"u ağırlayacağız. Bu maça eksiksiz bir şekilde çıkıyoruz. Geçtiğimiz hafta oynadığımız ve berabere kaldığımız bize karşı tüm gücünü ortaya koyan Ispartaspor, bu hafta Yeni Menemen Belediyespor"a farklı yenildi. Güçleri denk olan bir grupta başa mücadele eden bir ekip olarak ilk sıra için her zaman "biz de varız" diyoruz. Nazilli Belediyespor hedefi olan bir takım. Bu hafta sonu evimizde oynayacağımız M. Kemalpaşa maçında da puan için sahaya çıkacağız” diye konuştu.
Bu arada yeniden takımla birlikte çalışmalara başlayan kaleci Mutlu, antrenmanın ardından takım arkadaşlarına kendi eliyle çay servisi yaptı.