Öğrenciler evlerinden getirdikleri oyuncakları başka okullardaki öğrencilere hediye ederek, paylaşmanın önemini kavrıyorlar. Aylardır toplanan oyuncaklar öğretmenler ve öğrenciler tarafından paketlenerek, Kuşadası"na bağlı Yaylaköy İlköğretim Okulu ve Yeniköy İlköğretim Okulu"nda öğrenim gören öğrencilere hediye edildi. Yeni oyuncak sahibi olan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu.
İlköğretim Okulu Müdürü Emine Özçam, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Öğretmeni Şafak Demirel, İngilizce Öğretmeni Sinem Özyağcı, Reklam-Basın Danışmanı Seçil Başoğlu önderliğinde okulları ziyaret eden öğrenciler, “ Hem yardımlaşmayı öğreniyoruz, hem yeni dostluklar kuruyoruz. Bizlere bu imkânı veren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. “dediler.
Kuşadası Özel Ü.Naci Akdoğan Okulları"nın projesinin, Aydın ili çapında duyularak tüm ilde uygulanmaya başlanması projeyi daha da anlamlı hale getirdi. Projede her yıl yer alan Reklâm-Basın Danışmanı Seçil Başoğlu “Bir projenin ilk adımını atıp, sonrasında sadece birkaç okuldaki değil, tüm okullardaki öğrencilerin mutluluğu görmek bizler için çok daha büyük bir gurur.” dedi.