Kendisini en yakın kız arkadaşıyla aldatan arkadaşı için bir video filmi kaydeden Fulya isimli genç kızın intikam yöntemi pek çok kişiyi şok etti.

2 yıl beraber olduğu erkek arkadaşı Mert'ten intikam almak isteyen Fulya, "Eski sevgilime kapak olsun" başlığıyla yayınladığı video filminde kendi sözleriyle ilginç olayı şöyle anlattı:

Aşka ihanete öyle bir ceza kesti ki! VİDEO

"Bu fotoğrafta gördüğünüz benim eski erkek arkadaşım Mert. Bizim 2 yıllık bir ilişkimiz vardı. Ta ki Begüm denilen kaşarla beraber olana kadar. Begüm de bu arada benim en yakın kız arkadaşım. Ben öğrendim ki bu arkadaşların ilişkisinin 2'inci ayları doluyormuş. Bunu kutlamaya hazırlanıyorlarmış. Ben de onlara bir hediye vermek istedim. O yüzden bu videoyu çekiyorum ve Mert ile aramda özel olduğunu düşündüğüm bazı eşyaları gittigidiyor'da satıyorum."

Genç kız bu videoyu Facebook'daki kişisel sayfasından yayınlamakla kalmadı, eski erkek arkadaşının kendisine hediye ettiği ipek geceliği, Mert'in "çok özel" fotoğraflarının bulunduğu Sony 10.3 MP marka dijital fotoğraf makinasını ve tüm milli takıma imzalatılmış futbol topunu 1'er TL bedel ile açık attırmaya sundu.

Gittigidiyor adlı sitede "İntikam" kodu ile önceki gün açık arttırmaya çıkan 3 ürün 5 saat içinde satıldı.