Yeni sezon öncesi, hazırlık maçlarından ilkini Ödemiş Gölcük'te, İzmir 1. Amatör Lig takımlarından Beydağspor ile yapan siyah-beyazlılar rakibini 9-1 yendi. Aydınspor 1923'ün gollerini kaptan Cahit Paşa, Alperen , Orçun (2), Semih, Saliou (2), Oktay , David Karseladze atarken ilk hazırlık maçında futbolcuların segilediği performans teknik heyeti sevindirdi.
Teknik heyet, yabancı futbolcular Saliou ve Karseladze'nin de gösterdiği performanstan memnun kalırken, Aydınspor 1923 yönetimi de, her iki futbolcunun oturma izinlerini çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yabancı futbolcuların oturma izinlerinin çıkartılması için yönetim olarak çaba gösterdiklerini belirten Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Suat Deniz, "Bu hafta içinde bu sorunun çözülmesini bekliyoruz, Kulüp Müdürü İsmet Müren Ankara'ya gidecek. Bürokratik tüm işlemleri tamamladık. Sayın
milletvekillerimiz Fatih Atay ve Ali Uzunırmak'ın da çok büyük çabaları var. Ali Uzunırmak bizzat kendisi, İçişleri Bakanlığı'nı arayarak konu ile ilgili yardımcı olunmasını istedi. İnşallah bu sorun çözülecek bizde derin bir oh çekeceğiz" dedi.