Brisa’nın hizmet markalarından biri olan OtoPratik, binek otomobil ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri ana ürünlerin sunulduğu ve araçlarla ilgili temel bakım hizmetlerinin verildiği mağaza zinciri olma özelliği taşıyor. Pilot mağazası 2006 yılında İstanbul Bayrampaşa’da kurulan OtoPratik’in ayrıca, Ankara, Aydın, Bursa, Çorum, Diyarbakır, İzmir, Karaman, Kayseri, Kocaeli, Konya/Ereğli, Mersin, Niğde, Silifke, Şanlıurfa ve Uşak’ta servis noktaları bulunuyor.

OtoPratik zinciri, sahip olduğu Bridgestone ve Lassa markalarıyla Türkiye lastik pazarında lider firma bridgestone-kampanya-orj.jpgkonumunda olan Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından oluşturulmuştur,

OtoPratik konsepti Brisa’nın kurumsal misyonu paralelinde, sürdürülebilir büyüme ile topluma üstün değerler sunma ilkesinin bir parçasıdır.

OtoPratik konsepti bünyesinde ki ürün gamı, lastik, akü, motor yağı ve jant satışlarını içermektedir. Binek ve hafif ticari araçların, filtreler, fren ve amortisörler, ateşleme, aydınlatma ve ısıtma soğutma sistemleri bakımları ile check-up işlemleri yapılmaktadır.

Aracınızın hızlı bakım ve lastik ihtiyaçları için OtoPratik’e gelin, yolunuza güvenle devam edin.

Otopratik Aydın (Aydın Ticaret) Adres:

Ata Mahallesi Denizli Bulvarı Toptan Gıda Çarşısı 1. Cadde No:2

Aydın Şube

Efeler Mahallesi İzmir Bulvarı No:147 (Yeni Emniyet Müdürlüğü Karşısı)

İncirliova Şube

İstiklal Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No:1

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

img_5821.jpg

img_5833.jpg