KARAMAN'ın Sarıveliler İlçesi'ne bağlı Civler Köyü'nde 29 yaşındaki Selime Orbay, dün gece doğum sancılarının başlaması üzerine yakınlarına ait otomobille Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülürken, yolda doğum yaptı. Orbay'ın dünyaya getirdiği, 4 kilo 240 gram ağırlığında ve 51 santimetre boyunda erkek bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Alanya'ya yaklaşık 100 kilometre uzaklıktaki Karaman'ın Sarıveliler İlçesi'ne bağlı Civler Köyü'nde yaşayan 9 aylık hamile Selime Orbay'ın dün gece doğum sancıları başladı. Bunun üzerine Orbay, yakınları tarafından Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülmek üzere otomobile bindirilerek, köyden yola çıkıldı. Yolda sancıları artan Selime Orbay, Alanya- Sarıveriler Yolu'nun 35'inci kilometresindeki Kuşyuvası mevkiine gelindiğinde doğum yaptı. Otomobilde bir erkek bebek dünyaya getiren Orbay, Alanya'nın Mahmutlar Beldesi'ndeki Sağlık Ocağı'na getirildi. Anne ve bebek burada bir süre doktor gözetiminde tutuldu.

Mahmutlar Sağlık Ocağı Başhekimi Dr. Mevlüt Sönmez, annenin ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Selime Orbay ve bebeği, taburcu edildikten sonra yakınları tarafından köylerine götürüldü. Bebeğe henüz bir isim konulmadı.