Diriliş Mahallesi 37. Sokak'ta oturan Keziban Çıbıkçı, içerisinde 7 bileziği ile kredi kartları ve bir miktar parasının bulunduğu çantasını, hastaneden evine gitmek üzere bindiği halk otobüsünde unuttu.

Şirinevler-Kümbet güzergahında sefer yapan halk otobüsünün şoförü Nihat Yıldırım, iftar saatinde aracın içerisindeki çantayı fark etti. Yıldırım, çantayı Sivas Belediyesi Otobüs İşletme Müdürlüğü'ne teslim etti. Çanta, daha sonra müdürlükte amir olarak görev yapan Tekin Öztürk tarafından Keziban Çıbıkçı'ya teslim edildi.

Çıbıkçı, hastaneye giderken yanına kuyumcuda bozdurup değiştirmek amacıyla 7 bileziğini de aldığını belirterek, hastanedeki tedavisinin ardından iftar saatinin yaklaşması üzerine kuyumcuya gitmekten vazgeçtiğini söyledi.

Eve halk otobüsüyle döndüğünü ifade eden Çıbıkçı, eve geldiğinde çantasının olmadığını fark ettiğini, bunun üzerine durağa koşarak yoldan geçen bir otobüsü durdurup durumu şoföre anlattığını dile getirdi.

Şoförden Otobüs İşletme Müdürlüğü'nün telefon numarasını aldığını anlatan Çıbıkçı, müdürlüğü arayarak çantasını otobüste unuttuğunu ve içerisinde bileziklerinin olduğunu söylediğini belirtti. Bir süre sonra çantasının bulunduğu bilgisinin kendisine iletildiğini ifade eden Çıbıkçı, ''Müdürlüğe giderek çantamı teslim aldım, Allah razı olsun'' dedi.

Çıbıkçı, otobüs şoförüne ve müdürlük yetkililerine teşekkür etti.