ABD'nin New York kentindeki Brooklyn mahallesinde 7 yaşındaki bir kız çocuğu, üçüncü katta bulunan evlerinde, pencerenin önündeki klima kompresörünün üzerine çıkarak dans edip, şarkı söylemeye başladı.

Ntvmsnbc'nin haberinde, kendini attığı tehlikenin farkına varamayan otistik Keyla McCree'nin imdadına komşusu belediye otobüs şoförü Steve St Bernard'ın yetiştiği kaydedildi.

Küçük kızın, klimanın üzerinde dans ettiğini fark eden 52 yaşındaki Bernard, pencerenin altına doğru koşarak, Keyla McCree'yi düşmeden hemen önce yakalamayı başardı.

Kızı kurtarabildiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Bernard, 'Kızın sarktığı camın tam altında durdum ve onu yakalayabilmek için Tanrı'ya dua ettim' dedi.

52 yaşındaki otobüs şoförü bu olaydaki rolü nedeniyle kahraman ilan edilmemesi gerektiğini vurgularken, içgüdüsüyle hareket ettiğini ve yerinde kim olsa aynısını yapacağını belirtti.

Steve St. Bernard'ın kızı yakaladığı anda sol kolundaki tendonunun yırtıldığı ancak küçük kızın olayı yara almadan atlattığı açıklandı.