ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde bir gece kulübünde eğlendikten sonra sabaha karşı kaldığı otele alkollü olarak dönen Rus turist 25 yaşındaki Anastasiya Zakarova, oda anahtarını arkadaşında unuttuğunu fark edince resepsiyon görevlilerinden yardım istedi. Zakarova, kapıyı açmaya gelen teknik servis elemanı 20 yaşındaki Derviş B. ile sonra odaya çağırdığı temizlik görevlisi 19 yaşındaki Veysi A.'nın kendisine tecavüz ettiklerini belirterek şiyayetçi oldu.

Kemer'de 4 yıldızlı bir otelde tatil yapan Anastasiya Zakarova, aynı odayı paylaştığı kız arkadaşı ile dün akşam gece kulübüne gitti. Saat 04.00 sıralarında alkollü olarak tek başına otele dönen Zakarova, oda anahtarını arkadaşında unuttuğunu fark etti. Resepsiyon görevlisinden yardım isteyen Zakarova, teknik servis elemanı Derviş B. ile odaya çıktı.

Zakarova, Derviş B'nin kapıyı açtıktan sonra arkasından odaya girip kendisine tecavüz ettiğini, daha sonra odaya çağırdığı aynı otelde temizlik görevlisi olan Veysi A.'nın da tecavüzüne uğradığını iddia etti. Sabah ayıldığında parmaklarındaki altın yüzükleri ile cep telefonunun da çalınmış olduğunu gördüğünü belirten Anastasiya Zakarova, otel yönetimine şikayette bulundu. Otele çağrılan polis, 2 zanlıyı gözaltına alıp adliyeye sevk etti. Şikayetçi olduktan sonra birlikte tatil yaptığı kız arkadaşıyla denize giren Anastasiya Zakarova, tecavüze uğrayıp uğramadığının belirlenmesi için önerilen jinekonojik muayeneyi reddetti. DHA