ANTALYA'nın Kemer İlçesi'ndeki 5 yıldızlı bir otelin servis şoförü 25 yaşındaki İlhan Garipoğlu, 2.5 yıldır çok yakın arkadaşı olan otelin Satın Alma Müdürü 30 yaşındaki Özgür Atmaca'yı çalışma odasında av tüfeğiyle öldürdü.

Kemer'in Çamyuva Beldesi'ndeki Asdem Beach Otel'de servis şoförü olarak çalışan İlhan Garipoğlu, bu sabah saat 09.00 sıralarında elinde av tüfeğiyle Satın Alma Müdürü Özgür Atmaca'nın odasına girdi. Atmaca'yı vuran Garipoğlu, suç aleti tüfekle birlikte Çamyuva Jandarma Karakol Komutanlığı'na giderek teslim oldu. İş arkadaşlarının çağırdığı ambulansla Kemer Devlet Hastanesi'ne götürülen Atmaca, yolda hayatını kaybetti. Ceset otopsi yapılmak üzere Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü.

Antalya'da tanınan halkla ilişkiler alanında başarılı çalışmalarıyla tanınan Serap Atmaca ile evli olan Özgür Atmaca ve şoför İlhan Garipoğlu'nun 2.5 yıldır birlikte çalıştıklarını ve çok iyi arkadaş olduklarını belirten iş arkadaşları, razamanda birbirlerinin evine iftara giden ikilinin arasında ne olduğunu anlayamadıklarını söyledi.

Eşinin en yakın arkadaşı tarafından öldürüldüğü haberini Antalya'da alan Serap Atmaca, sinir krizleri geçirdi. 30 yaşındaki Serap Atmaca, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

PKK PROPOGANDASI İDDİASI

Antalya'nın Çamyuva Beldesi'ndeki beş yıldızlı bir otelin Satın Alma Müdürü Özgür Atmaca'yı odasında çalışırken av tüfeğiyle vurarak öldüren aynı otelin servis şoförü İlhan Garipoğlu jandarmaya ifade verdi. Garipoğlu, cinayeti Atmaca'nın PKK propogandası yaptığı için işlediğini iddia etti. Garipoğlu, Atmaca ve birkaç arkadaşıyla birlikte dün akşam beldedeki bir restorana gittiklerini belirttiği ifadesinde, Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Aktütün Sınır Karakolu saldırısını konuştukları sırada Özgür Atmaca'nın PKK'yı savunarak, “PKK"yı bitiremezsiniz. Türk Silahlı Kuvvetleri"nin PKK"yı bitirmeye gücü yetmez” dediğini öne sürdü. Atmaca ile bunun üzerine tartıştıklarını belirten Garipoğlu, sabah namazını kıldıktan sonra av tüfeği ile otele gelip onun işe gelmesini beklediğini anlattı. Garipoğlu, Atmaca odasına girip masasına oturduktan sonra peşinden odaya girip ateş ettiğini söyledi. Zanlının jandarma karakolundaki sorgusu sürüyor.