Aydın'da işlettiği otele gelen bazı müşterilere fuhuş yaptırdığı ileri sürülen B.B. ile resepsiyon görevlisi S.O.'nun, polis denetimlerinden kurtulmak için otelin yakınındaki bir evi kiralayıp fuhuş yapmak isteyen müşterilerini buraya yönlendirdiği ortaya çıktı. Otel işletmecisiyle çalışanının Oyununu Bozan polis, iki kişi ile fuhuş yaptığı ileri sürülen Z.A'yı gözaltına aldı. 
 
Aydın merkeze bağlı Zafer Mahallesi Yağcılar Çarşısı içinde bulunan bir otelde fuhuş yapılığı ihbarı üzerine Ahlak Büro Amirliği ekipleri, operasyon düzenledi. İlk operasyonda bir sonuç elde edemeyen polis, denetimlerini sıklaştırdı. Ancak şüpheli bir durumla karşılaşmayınca baskınlara ara verip oteli takibe aldı. Polis, otel sahibi B.B. (40) ve resepsiyon görevlisi S.O'nun (30), otele gelip fuhuş yapmak isteyen müşteriler için yakındaki bir evi kiraladığını belirledi. Otelden çıkan bazı müşterilerin söz konusu müstakil eve girdiğini tespit eden polis operasyon düzenledi. Baskında, otel sahibi B.B. ile resepsiyon görevlisi S.O. ve söz konusu evde fuhuş yaptığı ileri sürülen Z.A. (28) yakalandı. Polis tarafından sorgulanan Z.A'nın ise, daha önce fuhuş yapmak için geldiği otelin görevlisi S.O'nun kendisini kiraladıkları eve yerleştirdiğini söylediği öne sürüldü. 
 
OTEL VE EVE MÜHÜR 
 
Gözaltına alınan Z.A. sorgusunun ardından serbest bırakılırken, otel sahibi B.B. ve resepsiyon görevlisi S.O. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polisi atlatmak için kiralanan evin 30, otelin de 15 gün süreyle mühürleneceği belirtildi. 
 
KARI- KOCA FUHUŞTAN CEZAEVİNDE 
 
Öte yandan polisin yaptığı bir diğer operasyonda da, Azerbaycan ve Gürcistan uyruklu iki kadına zorla fuhuş yaptırdığı gerekçesiyle gözaltına alınıp işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ramazan Ş. (60) ile eşi Zeliha Ş. (53) çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Fuhuş yaptıkları tespit edilen iki kadın da, sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.