Kuşadası bugün bir aşığın evlilik teklifine şahit oldu.
Kuşadası'nda Eski Belediye Başkanı Fuat Akdoğan'a ait Aktaş Apart Otelin çatısına çıkıp pankart asarak sevdiği Hilal Erdoğan'a (28) evlilik teklifinde bulunan Levent Erekin (32), elinde gitarı, arkadaşı için bestelediği ''benimle evlenir misin?'' isimli parçasıyla teklifine cevap bekliyor.
Levent Erekin, ''Aşk böyle birşey. Herkesin duygularını ifade tarzı, şekli farklıdır. Ben de uğruna canımı vereceğim aşkım için evlilik teklifimin herkesten farklı değişik birşey olmasını istedim. Hem herkese duyuruyorum, hem de elimde gitarımla aşkım için yazdığım parçayı söylüyorum. Bunun çok özel olmasını istedim. Hilal'i çok seviyorum'' dedi.
Kendisinin reklamcı olduğunu İstanbul ve Kuşadası'nda işi dolayısıyla gidip geldiğini anlatan Erekin, şöyle devam etti:
''Hilal ile 2 yıldır çıkıyorduk. İşim dolayısıyla uzun süre Afganistan'a gitmek zorunda kaldım, geldim ve hayatımı sevdiğim kadına adamak, onunla bir ömrü paylaşmak, ömrümü ona adamak için evlenmek istedim. Masallardaki gibi 40 gün 40 gece yapılırmış. Düğünlere inat ben de 40 gün 40 gece evlilik teklifimin cevabını alana dek değişik şekillerde sürprizlerle tekliflerimi yenileyeceğim. Aşkım Hilal yaptığım teklif karşısında şuan şaşkın ve evinin penceresinden beni izliyor. Aşkım için yazdığım parçaları buradan elimde gitarımla aşkımı haykırarak bana gelmesini bekliyorum. Tek umudum bana gelmesi. O'nu çok seviyorum.''