Edinilen bilgiye göre; Nazilli"den 09 NU 575 plakalı kamyonuna Ortaklara götürmek için 10 ton yonca yükleyen 28 yaşındaki Oktay Arıkoğan, Erbeyli mevkiinde trafik kontrolüne yakalandı. Trafik ekiplerinin kamyonun kasası açık olduğu için kamyonunun bağlanacağını söylemeleri üzerine araç sahibi Oktay Arıkoğan sinirlenerek kamyonunu ateşe verdi. Kuru yoncayla yüklü kamyon biranda ateş alarak yanmaya başladı. Kamyonun tamamen tutuşması üzerine çift şeritli olan Aydın-İzmir karayolu trafik ekipleri tarafından bir şeridi trafiğe kapatıldı. İncirliova ve Germencik"ten gelen itfaiye ekipleri kamyondaki yangını söndürdü.

CEZALARDAN BUNALDIĞI İÇİN KAMYONUNU YAKTI
Kamyon sahibi Oktay Arıkoğan, yediği trafik cezalarından bunaldığı için kamyonunu yaktığını belirterek, “10 yıldan beri kamyonculuk yapıyorum. Zaten kamyonumun borcu var. Daha geçen hafta 470 TL trafik cezası yedim. Araçta hiçbir kusur olmadığı halde trafik polisleri kamyonun kasasının açık olduğu gerekçesiyle aracımı bağlamak istediler. Bende sinirlenerek kamyonumu ateşe verdim. Bu bana daha pahalıya mal oldu. Kamyonumun üzerinde 4 bin TL değerinde yonca yüklüydü. Kamyonun kasası da zarar gördü. Nerden bakarsanız 8 bin TL zarara uğradım” şeklinde konuştu.
Trafik polisleri tarafından aracı bağlanmak istenen kamyon sahibi Oktay Arıkoğan olay sonrası ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. iha