Önümüzdeki sezon Aydın Amatör Süper Lig"de mücadele edecek tek köy takımı ünvanını alan Osmanbükü"nde hedef Deplasmanlı Bölgesel Lig.
Bu doğrultuda çalışmalarına başlayan Osmanbükü"nde Kulüp Başkanı Ali Sever; “Hedefe ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu sadece Osmanbükü köyünün değil, tüm Aydın halkının başarısı olacaktır. Eminim ki Aydınlıların keyif alacağı ve destekleyeceği bir oluşumla belirlediğimiz hedefe el birliği ile gideceğiz” dedi.

GÖKSEL ÖZDEMİR OSMANBÜKÜ"NDE
Daha önce Aydınspor, Karagümrük ve Muğlaspor gibi profesyonel takımları çalıştıran Teknik direktör Göksel Özdemir Osmanbükü"nün yeni teknik patronu oldu. Aklından bir amatör takım çalıştırmayı hiç geçirmediğini söyleyen Özdemir, “Ama Osmanbükü yöneticilerinin yaklaşımları beni çok mutlu etti. Profesyonel zihniyetli insanlardan oluşan bu ekiple çok işler başarabileceğimiz düşündüğüm için teklife düşünmeden evet dedim” diye konuştu.

AYDIN HALKINDAN DA DESTEK BEKLİYORUZ
Kulüp yöneticisi ve aynı zamanda Aydın Belediye Meclisi"nin MHP"li üyesi Ahmet Ertürk"ün işyerinde gerçekleşen el sıkışmada, Kulüp Başkanı Ali Sever, Köy Muhtarı Ali Şahin ve bazı kulüp yöneticileri da hazır bulundu.
Göksel Özdemir ile el sıkışmalarının Osmanbüküspor"un gelecek yılki hedefini açıkça ortaya koyduğunu belirten Osmanbüküspor yöneticisi ve Aydın Belediye Meclis Üyesi Ahmet Ertürk; ; “Birinci Amatör Küme"de sezon başında 3 puanları silinmesine rağmen şampiyonluğu kaptırmadık.
Göksel hocaya, elimizdeki malzemeden iyi bir helva çıkarabilir misiniz? diye sorduk. Hocamız da birkaç takviye ile bunun olabileceğini söyledi. Yönetici ekibin desteğiyle, hocamız ve futbolcularımızın azmiyle bunu başarabileceğimize inanıyorum. Biz sadece Osmanbükü Köyü"nden değil, Aydın halkından da destek bekliyoruz. Hedefimiz Bölgesel lig. O ligde Aydın"ı en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz” şeklinde konuşt. iha