BLOOMBERG HT'de Kenan Erçetingöz'le 60 Dakika'ya konuk olan Erkan Petekkaya dizi hakkında açıklamalarda bulundu. Dizide canlandırdığı karakterin de mutsuzluğunu anladığını ifade eden ünlü oyuncu, "Ali kişilik parçalanması yaşıyor kötü bir adam değil. Dünyayı dolaşıyor, mahalleye alışamıyor... Ben role hazırlanırken şuna dikkat etmiştim, ben Cemile'ye Osman'ı beni elinde tutmak için yaptın diyordum, demek ki 6-7 senelik bir mutsuzluk var. Adam aşık olmuş burasına gelmiş, kimse de aşka bir şey diyemez." dedi.

Erkan Petekkaya Kenan Erçetingöz'ün "Osman ne olacak, yazık değil mi ona?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi, "Osman seri katil olacak. Benden beter olacak o."

Stüdyoda gülüşmelere neden olan bu açıklamanın ardından Petekkaya küçük oyuncunun rolden etkilendiği eleştirilerini şöyle değerlendirdi, "Çocuk ağlasın diye kafasına vurmuyoruz, bacağından çimdiklemiyoruz... Hollywood'da korku filmleri çekiliyor, o çocuklar canavarlarla benden daha beterleriyle karşılaşıyorlar. Sette pedagog var, sette onun özel bir oyun odası var. Emir benden daha star."