Başrolünü üstlendiği 'Gecenin Kanatları'nın galasına katılmayınca, film ekibi tarafından eleştirilen Beren Saat'e destek...

Hülya Avşar'ın 'Sinemanın starı olmaya aday. Oyunculuğunu ciddi şekilde ve en baştan gözden geçirmesi lazım. Çıtı pıtı bir kadın, fiziki özellikleri oyunculukta avan taj sağlar' demesinin ardından Ayşe Arman 'Ben Berenciyim' diye bir yazı yazdı.

Arman, 'Beren Saat, Türk sinemasına uzun yıllar hizmet edecek, edebilecek bir tip... Ve üstelik iyi oyuncu... Birtakım insanların onu yok etmeye çalışmasını anlamak mümkün değil yani' dedi.
İşte AKŞAM'a konuşan Türk sinemasının ünlü kadın oyuncularının Beren Saat ile ilgili görüşleri:

ORTAK KANI: İYİ OYUNCU
Lale Mansur
'HATIRLA Sevgili'de birlikte çalıştık. Ne kadar disiplinli, işine ne kadar saygılı olduğunu gördüm. Yeni nesil oyuncular arasında en iyilerinden biri.

Perihan Savaş
GÜZEL ve iyi bir oyuncu. İstikrarlı giderse ve kendini geliştirirse daha da iyi olacak. Bir film yapıyor ve o filmin sevişme sahnelerinden söz ediliyor. Galaya katılmamakla haklı.

Hatice Aslan
ZEKİ, güzel ve akıllı...
Bu üç özellik her zaman bir kadında bulunmaz. Mutlaka biri eksik olur. Bence Beren Saat üçünü de çok iyi kullanıyor./akşam