Yıldızgücüspor"un orta sahasının yükünü sırtlayan tecrübeli oyuncu Erdal Uşaklı, 15 aylık askerlik görevini yapmak için takımdan ayrıldı. Amasya Çavuş Talimgah birliğinde acemiliğini atlatacak olan Uşaklı, Nazilli Oto Garı"ndan ailesi, takım arkadaşları ve taraftarlar tarafından uğurlandı.
Takımını zorlu maçlar öncesi yalnız bırakmaktan dolayı üzgün olduğunu belirten Erdal Uşaklı, “Sezonun bitmesine 10 hafta kala askere gitmekten dolayı çok üzgünüm. Takımımın Ligde kalacağına ve hatta seri galibiyetler ile üst sıraları zorlayacağına inanıyorum. Askerliğim boyunca ailemden çok takımımı özleyeceğimi zannediyorum. Beni uğurlamaya gelen tüm takım arkadaşlarıma, Yönetici ağabeylerime ve aileme çok teşekkür ederim. Vatani görevimi tamamladıktan sonra yani 15 ay sonra yeşil sahalarda görüşmek üzere” dedi.
Kışlaya uğurlanmadan önce takım arkadaşları ve ailesiyle hatıra fotoğrafı çektiren Erdal Uşaklı, 15 ay sürecek olan vatani görevinin ilk kısmı olan acemi birliği olan Amasya"ya gitmek için Nazilli"den ayrıldı. Uşaklı, kendisini kışlaya götürecek olan otobüse arkadaşlarının omuzlarında bindirildi. -iha