AYDINPOST ÖZEL - Son dönemlerin en çok tercih edilen şarkıcılarından olan ve başarılı sahne performansıyla dikkat çeken İsmail Örnekçi 2 gün önce yine sahne aldığı bir mekan girişinde Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri tarafından apar topar merkeze götürüldüğü öğrenildi.

24 saat boyunca gözetim altında tutulan ünlü şantör henüz kimin ve neden yaptığı belirlenemeyen bir iddia üzerine sıkıntılı dakikalar yaşadı.

Polis sorgulamasının tamamlanmasının ardından iddia edilen suçun ispat edilememesi ve yanlış anlaşılmalar dolayısıyla gözetim altında tutulan şantör İsmail Örnekçi, Cumhuriyet Savcılığı'nca serbest bırakıldı.

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Örnekçi, “Neden olduğunu bende bilmiyorum. Beni ve ailemi şokta bırakan bu olayın arkasını bende araştırıyorum. Başarımı kıskananlar yada art niyetli insanlar karalama girişimini kınıyorum. Meyve veren ağaç taşlanacağı gibi bende bu olayla yıpratılmak istendim. Ama gerçekler ortaya çıkınca hepimizde rahatladık. Bu çirkin iftirayı atanlara karşı bende hukuksal mücadele içerisinde bulunmayı düşünüyorum” diye konuştu.