Milliyet Magazin Servisi'nden Abdullah Malkoç'un haberine göre, Onan ile Aslantuğ'un 10 yıldır yaşadıkları Kemerburgaz'daki villalarını satışa çıkarmaları ve ardından da Onan'ın yine aynı semtte başka bir daireye taşınması da bu iddiaları güçlendirdi.

Mehmet Aslantuğ villanın satışa çıkarılması iddialarıyla ilgili olarak "Arzum şu anda Kemerburgaz'da, doğru. Ama evimiz satışa çıkmadı. Orayı ofis olarak kullanıyorum. Evin ipotekli olduğu ve ihtiyaçtan satılacağı iddiaları da doğru değil. Bodrum'da film çekimleriyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Hiçbir problemimiz yok" diye konuştu.

Eşi ile kavga edip evi terk ettiği ileri sürülen Arzum Onan ise Kemerburgaz'daki villayı satışa çıkardıklarını doğruladı. Neden başka bir daireye taşındığı konusunda da Onan şunları söyledi: "Evi satışa çıkardığımız doğru. Bir ayağımız Bodrum'da. Yılın bir bölümünü orada geçiriyoruz. Ev satışta gözükse de Mehmet orayı ofis olarak kullanıyor. Zaten eşyaların büyük bir kısmı da orada. Ev oturulabilir durumda"

Onan yeni yerleştiği dairede heykel yapacağını söyleyerek "Yakında bir sergi açmayı da planlıyorum" diye konuştu.


Hürriyet