Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nde sevgilisi olduğu öne sürülen kadının önceki eşinden olan 2,5 yaşındaki oğlu Ç.B.A.'yı restoranda feci şekilde dövdüğü gerekçesiyle tutuklanan Şükrü Uyar'ın, ifadesinde garsona kızdığı için çocuğu dövdüğünü söylediği öğrenildi.

SAĞLIK KURUMUNDA ÇALIŞIYORMUŞ!

Bir sağlık kurumunda çalışan Uyar, yaklaşık iki hafta önce sevgili olduğu öne sürülen B.A. ile bir restorana gitmiş, genç kadının ilk eşinden olan oğlu Ç.B.A.'yı oyun salonunda feci şekilde dövmüştü. Güvenlik kamera görüntülerine de yansıyan olayın ardından B.A.'nın şikayeti üzerine gözaltına alınan Şükrü Uyar tutuklandı.

ÖNCE SERBEST BIRAKILDI, SAVCININ İTİRAZI ÜZERİNE TUTUKLANDI

Birkaç gün sonra denetimli serbestlikle tahliye edilen Uyar, savcının itirazı üzerine önceki gün yeniden tutuklandı.

GARSONA KIZDIĞI İÇİN DÖVMÜŞ!

Şükrü Uyar'ın ifadesinde olayı bir anlık öfke sonucu garsona kızdığı için gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. Davaya müdahil olduklarını belirten OrduBaro Başkanı Murat Poyraz, mağdur çocuğa psikolojik destek verilmesini sağladıklarını söyledi.

Poyraz, "Önce başsavcımız ardından anne ile görüştük. Anneden vekâletname aldık. Sosyal Hizmetler, danışmanlık vermeye başladı" dedi.

NE OLMUŞTU?

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir sağlık kurumunda memur olarak çalışan Uyar, bir süredir arkadaşlık yaşadığı B.A. ile Gülyalı ilçesindeki bir restorana yemeğe gitti. Uyar, yemek yedikleri sırada B.A.'nın 2,5 yaşındaki oğlunu restoranın çocuk oyun bölümüne giderek bir anda dövmeye başladı. Oyun bölümünde bulunan çocukların şaşkın bakışları arasında 2,5 yaşındaki çocuğa defalarca tokat atan Şükrü U., bununla yetinmeyerek çocuğu yere yatırıp sert bir şekilde darp etti.

Darp görüntüleri restoranın güvenlik kamerasına da yansıdı. Sesler üzerine olay yerine gelen B.A., Şükrü Uyar'dan şikayetçi oldu. (Kaynak: Habertürk)