Habertürk yazarı Oray Eğin bugünkü köşesinde bikinili yakalanan Sibel Can'la ilgili şok iddialarda bulundu.

Oray Eğin ise köşesinde bu fotoğrafın kurmaca olduğunu iddia etti. Eğin, fotoğrafın Sibel Can'ın yeni dizisi için reklam çalışması olduğunu ve Hürriyet Kelebek'in de yalan haber yazdığını ileri sürdü.

İşte o yazı:

"ÇEŞME'deki Alavya Otel'i biliyor musunuz?

Alaçatı'nın o meşhur caddesinde bir cephesi olan, uzunlamasına aşağı sokağa kadar inen, dev duvarlarla çevrili bir otel.

Daha evvel daha makul bir butik oteldi, yatırım yapıldı ve ultra lüks oldu.

En büyük özelliği odaların hemen hemen hepsinin dışarıya, yani sokağa bakmamaları. Hemen hepsi havuzun da bulunduğu avluya ya da dev bahçeye bakıyor. Odaların etrafı birçok ağaçla çevrili olduğundan içeriyi dikizlemek falan da mümkün değil... Otelin öyle dışarıdan gözükecek odası var mı, emin değilim. Varsa bile bir ünlü orada kalmaz zaten...

Hele hele öyle bikiniyle yakalanmak, paparazziye yem olmak olacak iş değil. Ancak prodüksiyonlar mümkün...

Kısacası Sibel Can da yakalanmadı, Hürriyet'e poz verdi. Ama Kelebek eki düpedüz yalan haber yaparak “yakalanmış gibi” yazdı.

Hepimizin zekâsıyla alay etmeleri bir yana, bari oteli belirtmeselerdi...

Dün gördüğüm en tuhaf mantıkla Cengiz Semercioğlu pişkin pişkin üste çıkmaya çalışıyordu. “Diyelim ki yakalanmadı, ne olmuş yani” diyor...

Fotoğraflarla ilgili bir detayı da Hıncal Uluç anlatıyor: “Sibel Can bayramdan sonra Kanal D'de diziye başlıyor, Kanal D'yle Hürriyet de aynı grupta...”

Çekimler Alaçatı'da başlamış demek ki."