Taktik idmanda Cana, Ayhan ve Ali"ye "kesik" atan Romen hoca Gökhan, Cumhur, Musa ve Serdar Özkan"ı denedi.

G.SARAY"DA teknik direktör Hagi kolları sıvadı, köklü revizyon için düğmeye bastı. Beşiktaş derbisinin ardından düzenlediği basın toplantısında kadroda birçok değişiklik yapacağının sinyallerini veren Romen hoca, dünkü idmanın taktik bölümünde sürpriz isimlere şans verdi. Son 2 maçtır orta sahada şans verdiği Sabri"yi yeniden defansın sağına çeken tecrübeli hoca, defansın göbeğine Gökhan Zan"ı monte edip, Insua"yı da sağa çekti. Hagi, satılan Elano ve formsuz Ayhan"ı yedek bırakırken, Arda"nın yanında Cumhur, Musa ve S.Özkan"ı denedi.

CANA: Avrupa için mücadele etmeliyiz

G.SARAYLI Cana, tek yürek olarak yaşadıkları sıkıntılı süreçten çıkacaklarına inandığını söyledi. GS TV"ye konuşan Cana, “Kariyerimin başından beri G.Saray"ı düşünüyordum. PSG, Marsilya ve Sunderland"de forma giydim. Kariyerim açısından iyi takımlar ama en başından beri G.Saray"da oynamayı düşünüyordum. Büyük bir camiada beklentiler yüksek olacaktır. Her sene şampiyonluk isteniyor, bu da normal. Ancak bu yıl Avrupa için mücadele etmeliyiz” dedi.

"G.Saray"ı 6 ay sonra görün!"

G.SARAY Teknik Direktörü Hagi, camiadan zaman istedi. Takımı tanıma aşamasında olduğunu belirten Romen hoca, G.Saray Dergisi"ne şu röportajı verdi: “Hücum oynamak için elinizdeki kadro müsait olmalı. Bir de defans ve ofans oyunu arasında bir dengeniz olmalı. Maksimum verim istiyorsanız bunu gerçekleştirmelisiniz. Şu an elimdeki kadroyu çok iyi tanımalıyım.

BENİM takımımı 6 ay ile bir sene sonra görebilirsiniz. Ondan sonra kazanmak için her şeyi yapmak zorundayız. Ben kadromda sadece kazanmayı seven oyuncular istiyorum.”

YİĞİT ve SERDAR"IN gönlünde yatan Aslan

G.BİRLİĞİ"NİN tecrübeli kalecisi Serdar Kulbilge"yle, Manisa"nın genç yeteneği Yiğit İncedemir gönüllerinde yatan "Aslan"ı açıkladı: G.Saray. Her iki futbolcu da sarı-kırmızılı kulüpte oynamak istediklerini söylerken şu ifadeleri kullandılar:

SERDAR: “G.Saray"la ismimin anılması ve G.Saray forması giymek büyük onur olur. Ama bu konuda kararı G.Birliği verecek.

YİĞİT: “Çocukluğumdan beri G.Saraylı"yım. Orada oynamak gurur verici olur. Ama henüz kulübüme gelmiş resmi teklif yok.”