Somalili kuryenin midesindeki eroin kapsülleri, doktor operasyonuyla çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince, uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak, satmak ve nakletmek suretiyle suç işleyen şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Somali Uyruklu J.M. (32) isimli şahıs yakalandı.

24 Eylül 2009 günü sabah saatlerinde Kuşadası'na uyuşturucu madde getirileceği ihbarı alan Kuşadası Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince Somali uyruklu J.M.(32) şehirlerarası otobüs ile Kuşadası'na geldikten sonra anında ele geçirildi. Yapılan ilk üst aramasında herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanmazken, şüphelerin devam etmesi üzerine Somalili zanlı önce Kuşadası Devlet Hastanesi ardından da Söke Devlet Hastanesine götürülerek Ultrason ve Tomografi cihazları ile vücut kontrolleri yapıldı. Yapılan tıbbi vücut kontrolünde midesinde 4 adet kapsül halinde yabancı cisimlerin olduğu görülmesi üzerine doktor tarafından operasyon yapıldı. Operasyonda 4 ayrı kapsül halinde toplam 47 gram eroin ele geçirildi.

Somali uyruklu zanlı, hakkında düzenlenen tahkikat evraklarıyla birlikte bugün sabah Kuşadası Adliyesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yapılan üst aramasında herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanmazken, şüphelerin devam etmesi üzerine Somalili zanlı önce Kuşadası Devlet Hastanesi'ne ardından Söke Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ultrason ve tomografi cihazları ile vücut kontrolleri yapıldı. Yapılan tıbbi vücut kontrolünde midesinde dört adet kapsül halinde yabancı cisimler olduğu görüldü. Bunun üzerine doktor tarafından operasyon yapıldı. Operasyonda dört ayrı kapsül halinde toplam 47 gram eroin ele geçirildi. Somali uyruklu zanlı, bugün Kuşadası Adliyesi'ne sevk edildi.