Edinilen bilgiye göre; Aydın merkeze bağlı Serçeköy köyünde bulunan Yılmaz Yıldırım"a ait ahırdan dün öğlen saat 12.00 sıralarında 11 adet koyunun çalındığı yönünde alınan ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, şüpheli aracın bulunması için harekete geçti. Koyunları yükledikleri araç ile Aydın yönüne kaçmaya başlayan şüpheliler, yapılan takip sonucu ASTİM Organize Sanayi Bölgesinde yakalandı. Park halinde bulunan araç içerisinde 8 adet koyun ele geçirilirken; araç içerisinde bulunan E.G. ve Z.G. isimli şüpheliler gözaltına alındı.
Araçta bulunan T.Y. isimli diğer şüphelinin çalınan diğer 3 koyunu başka bir araca yükleyerek kaçtığının anlaşılması üzerine yapılan takipte, diğer araç içerisindeki küçükbaş hayvanlar ile birlikte Ilıcabaşı Mahallesinde terk edilmiş vaziyette bulundu.
Operasyon sonucu ele geçirilen 11 adet koyun sahipleri olan Yılmaz Yıldırım"a teslim edilirken; işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen E.G. ve Z.G. isimli şüpheliler tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı Cezaevine konuldular. Olayın firari zanlısı T.Y"nin ise bulunması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. -iha