Şenol Güneş, "Geçen hafta futbolcularıma tekme atıldı. O hakem bu hafta en iyi seçildi. Ben onun hakemliğini yırtarım" dedi.

Manisaspor maçında oyuncularına çok tekme atıldığını söyleşen Güneş, 'Kaybettiğimiz maçın ardından hiç hakemi eleştirmedik. Selçuk, Colman ve Jaja'ya tekme atan Mehmet Güven'e kart gösterilmedi. Ferhat'a ise kart gösterdi. Bu hafta Mustafa Kamil Abitoğlu, haftanın hakemi seçildi. Ben onun hakemliğini yırtarım' diye konuştu.

EN BÜYÜK ADAY BURSA

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçen yılın şampiyonu Bursaspor'un bu yıl da şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu söyledi.

Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligde 5. hafta sonunda ikinci sırada yer aldıklarını belirterek, 'Bu bizim düşündüğümüzün altında bir puan. Ancak lig bir maraton. Ne kadar maç kazanıyorsak o kadar yukarılara çıkacağımızı biliyoruz' dedi.

MANİSA MAÇIYLA HİÇBİRŞEY BİTMEDİ

Geçen hafta Manisaspor maçında beklemedikleri bir sonuçla sahadan ayrıldıklarını, özellikle duran toplarda çok basit hatalar yaptıklarını kaydeden Güneş, 'Rakibin hücum üstünlüğü olmadığı maçta 3 gol yemek eksiklik görülebilir. Yarışta iddialı olmak isteyen takım için iyi görüntü vermedik. Böyle yaparsak maç kaybımız artar. Manisaspor maçının kaybı ile her şeyin bittiği ve yarışta geri olduğumuzu söylemek doğru değil' diye konuştu.

Ligde puan cetvelinde alt sıralarda bulunan Beşiktaş, Kayserispor'un da lige iyi başlayan takımlardan olduğunu belirten Güneş, şöyle devam etti:
'Ama bu yılın en iyi takımı geçen sezonun şampiyon takımı olan Bursaspor. Şampiyon takım olarak lige giren Bursaspor, bana göre bu yıl da şampiyonluğun en büyük adayı. Şu andaki gidişi çok olumlu. Beşiktaş, Kayseri, arkasından İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kardemir Karabükspor, Galatasaray, aldığı sonuçlarla olumsuz eleştiriler almasına rağmen Fenerbahçe'nin de iddiasının var olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla bu yarış az hata yapanın önde olacağı bir lig yarışı olacak. Bu yarışta olacağımızı söylüyoruz. Camia, yönetim, teknik heyet, oyuncusuyla, taraftarıyla en az hata yapan takım tepede. Çünkü hatayı az yaptı. Gündeminde sonuçları olan bana göre hiçbir olumsuzluğu olmayan Bursaspor, gidişatıyla şampiyonluğun en büyük adayı. Diğerleri, biz de dahil az da olsa çok da olsa hatalarımızla biraz daha gerideyiz. Ama bu ileride nasıl olacak, hatayı az yapanlar başarıyı yakalayacak.'