Düşünün bakalım. İlk ne zaman “evleneceğim” dediniz. 4 yaşındayken mi, yoksa 5 mi? Bazen büyüyüp, yaşadığımız yanlış ilişkiler sonrası bundan vazgeçsek, hayal kırıklığına uğrasak bile aklımızın bir köşesinde sevdiğimiz adamla evlenmek, aynı evi paylaşmak yatıyor. Peki ama doğru insanı nasıl bulacağız? Eğer, sevdiğiniz kişi size aşağıdaki cümleleri söyletiyorsa, siz çoktan doğru kişiyi bulmuşsunuz demektir.


Her sabah beni muhteşem bir mesajla uyandırıyor. Güne gülerek başlıyorum ve mutluluğum tüm gün devam ediyor.

Aslında ortada bir sebep yokken elinde koca bir demet çiçekle geliyor. İşte o zaman dünyanın en mutlu insanı oluyorum.

İkimiz de kocaman bir evin hayalini kuruyoruz. Ben bir odayı çocuk için ayırdığımı hayal ederken o kendine bir hobi odası döşemek istese de, ortak hedef aynı. 

Çok uzun zamandır beraber olmamıza rağmen beni ilk günkü gibi arzuluyor ve bunu her fırsatta belli ediyor. 
Hatalarım olduğunu biliyorum. Bazen onu kırdığımı da. Beni eleştiriyor ancak değiştirmeye çalışmıyor. Olduğum gibi seviyor. 

Gün içinde, yoğun iş temposu sırasında mecbur olduğu için değil, sadece canı istediği için beni arıyor. Sesimi duymanın ona iyi geldiğini söylüyor. Hatta ona gördüğüm bir çift yeni ayakkabıyı, iş yerindeki beni sinir eden kızın yaptıklarını anlatırken sabırla dinliyor. 

Çok beğendiğim bir şeyi anlattığım zaman (ki bu genelde ayakkabı ya da çanta oluyor), birkaç gün sonra aynısını yatağın üzerinde hediye paketinin içinde buluyorum. 

Bana bütün sırlarını açıyor. Güveniyor biliyorum ama erkeklerin sorunlarını çok konuşmadıkları göze alındığında bu bizim için büyük bir adım. 

Moralim bozuk olduğu zaman, sadece onu görmek istiyorum başka kimseyi değil. 

Kapıdan çıkar çıkmaz özlüyorum onu…

Kız arkadaşlarımla çok iyi anlaşıyor. Yanımızda sıkılmıyor, hatta bazen sürpriz yapıp kız arkadaşlarımı evimize davet ediyor. 

Ailemle tanışmaktan çekinmiyor. 

Hayatımın her alanında bana destek oluyor. Bir akrabam hastalandığında, iş yerinde sorun çıktığında. Üzgün olduğum zamanlarda beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.