Toplantı Kızılcahamam'da ilginç ve renkli görüntülere neden oluyor. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik sabah sporuna çıktı. Soğuktan korunmak için atkı ve bere kullanan Hüseyin Çelik'i Ak Partililer bile tanımadı.
         Bakanlar Kurulu üyeleri, milletvekilleri, parti kurucuları, MKYK üyeleri  ile MYK üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantının bugünkü oturumunda,  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın moderatörlük yapacağı ve ayrıca katılımcılardan gelecek soruları yanıtlayacağı öğrenildi.
         AK Parti’nin Kızılcahamam’da düzenlediği İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Genel Başkan ve Başbakan Erdoğan’ın saat 14.30’da yapılması beklenen kapanış ve genel değerlendirme konuşması ile sona erecek.
         Öte yandan, AK Partili bakan ve milletvekillerinden bazıları güne spor yaparak başladı.
         Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Adana Milletvekili Necati Çetinkaya ve eski bakanlardan Kürşat Tüzmen’in de aralarında bulunduğu bazı katılımcılar, sabah sporunun ardından Kızılcahamam ilçe merkezindeki pastaneden  alışveriş yaptılar.
BAKAN YILDIZ’IN SABAH YÜRÜYÜŞÜNDE "ERKEN MESAİ" KONUŞULDU
 AK Parti’nin Kızılcahamam Kampı’nın son gününde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, sabah 06.30’da yürüyüş yaptı. Bakan Yıldız’a milletvekili Necati Çetinkaya ile Kürşat Tüzmen eşlik etti. Yürüyüşün ardından AK Partililer girdikleri bir pastahanede son günlerde tartışılan "erken mesai"yi konuştu.
Bakan Yıldız ,"Gün ışığından fazla yararlanmak için erken saatte işe başlamayı önerdim. Biz ülkemizin hak ettiği refah seviyesine çıkmak için daha fazla çalışmaya ihtiyacımız var. 2023 yılına hedef kondu daha çok çalışmamız lazım" dedi.
Dükkanını erken açanların daha fazla para kazandığını söyleyen Kürşat Tüzmen ise "Trafiği de rahatlatma açısından çocukların okula 09.00’da başlamalı. Büyüklerde işe sabah 07.00’da başlasın. Böylelikle aynı anda trafiğe yüklenme olmaz." dedi.
Necati Çetinkaya ise üç vardiya halinde çalışma yapılabileceğini belirtti.
Rusya ile sona eren Batı hattından gaz akışı anlaşmasının bitmesini ilişkin olarak Bakan Yıldız, Ocak ayına kadar resmi işlemler yapılacağını ve bu hattan gaz akışının devam edeceğini söyledi.
 
 
 
KAMPTA KAZA
AK Parti’nin Ankara Kızılcahamam’da devam eden kampında Başbakanlık koruma ciplerinden biri, park halindeki 3 araca çarptı.
Başbakanlık koruma araçlarından 06 ZDF 31 plakalı cip, AK Parti Kampı’ın yanında bulunan canlı yayın araçları ile çevik kuvvet polis minibüslerinin bulunduğu alandan geçerken, önce Çevik Kuvvet’e ait yolun sağ tarafında park halindeki 06 A 62176 plakalı aracın sağ stop lambasına çarptı. Buradan sol tarafta bekleyen Habertürk TV’nin 34 DS 0645 plakalı aracına çarptıktan sonra tekrar sağ tarafta park halinde bekleyen ve polisleri taşıyan 06 AJ 0966 plakalı minibüse çarptı, ardından beklemeden uzaklaştı. Kazaya sebebiyet veren koruma aracı, daha sonra otelin arkasındaki bir yere park ederek burada bekledi.
Görgü tanıkları, cipte 2 polis olduğunu, olay yerinden uzaklaşmadan önce herkesin gözünün önünde kazayı yapan polis memuru ile diğer polis memurunun direksiyonda yer değiştirdiğini öne sürdü. Çok sayıda basın mensubu ve polisin bulunduğu alanda şans eseri yaralanma olmadı. Daha sonra olay yerine gelen Başbakanlık yetkilileri incelemelerde bulundu.